Bebel Without a Clause

Bebel Without a Clause

Sunday, October 16, 2011

Anak GuanEng kah yang di maksudkan oleh blogger ini?


Sumber ini dari blog Badut Rakyat perihal salahlaku oleh anak seorang Ketua Menteri. Kalau mengikut tekaan saya ada satu orang sahaja yang di maksudkan, iaitu anak Guan Eng. Tetapi kalau tengok raut wajah nerdnya, mana mungkin.
Selalu dalam kitaran hidup di dunia yang serba mencabar, bila anak jahat, bapak baik (dari segi jenyayah sekslah), bila papa jahat anak pulak baik macam kes ketua pembangkang, dan seterusnya.

Mungkinkah keadaan negeri Pulau Pinang berbeza dengan kota Melaka, kerana amoi-amoi di situ mungkin kurang memberangsangkan.

Mungkin di Pulau Pinang sudah ada interbreed antara BabaNyonya dan Mamak. Sebab itu anaknya dah tahan dan air liur mengalir.
Ada mamat memberi komen , bahawa dia itu kafir apa UMNO peduli? MAcam kes Chua Soi Lek.
Perlu diingat kes yang di sebut ini berkenaan kes jenayah antara manusia bukan suka sama suka seperti Mat Sapu dan Normah. Itupun terbabit dengan isteri orang. OOps mungkin itu okay kot untuk parti itu kerana dalam PAS boleh main dengan isteri orang. Nik Aziz akan memaafkan kerana rakus nak berkuasa.

Kita tunggu dan lihat anak siapakah gerangan ini yang dimaksudkan.

_________________________________________________
Memang kecoh berita mengenai seorang gadis yang dibayar RM200,000 oleh seorang VVVIP semata-mata untuk menutup mulut gadis itu dari melaporkan perbuatan anak lelakinya yang meraba buah dadanya.Ekoran status VVVIP itu disembunyikan,maka timbullah spekulasi dari pelbagai pihak,terutamanya puak-puak pembangkang yang riuh rendah menuduh VVVIP itu merupakan seorang pemimpin BN !!!

Betulkah tuduhan tersebut atau ia satu lagi tuduhan liar yang sengaja dilemparkan tanpa sebarang bukti ???

Hakikatnya Rakan Blogger Duke Of UMNO bertemu dengan seseorang yang tahu tentang cerita ini.Menurutnya kejadian itu berlaku di sebuah negeri di utara dan VVVIP itu memang mempunyai anak lelaki yang gatal dan suka buat sesuka hati mak bapak dia.Maklumlahhh..dia anak VVVIP tertinggi kerajaan negeri itu.Menurut sumber,gadis yang menjadi mangsa tersebut telah dibayar dengan wang tunai sebanyak RM200,000 dan diminta tutup mulut.Anak lelaki VVVIP itu juga telah bertukar ke sekolah lain untuk tidak menimbulkan sebarang masalah di kemudian hari.

Fakta paling penting yang diberitahu ialah VVVIP itu berbangsa Cina dan terkenal dengan sifat "chauvinis", "rasis ultra kiasu" atau "little napoleon" oleh seorang Ahli Parlimen.Gadis itu juga berbangsa Cina.Menurut sumber,dia sedang berusaha untuk mendapatkan maklumat lengkap mengenai kes tersebut.Dipercayai gadis tersebut sedang hidup dalam ketakutan ekoran dipantau ketat oleh "macai-macai" VVVIP tersebut.

Bagaimanapun, kelakuan keji ini pastinya akan terburai dan dibongkarkan tidak lama lagi.Nak tahu siapa VVVIP tersebut ??? Rasanya anda tahu siapa gerangannya melalui "clue" yang diberi.Kita hanya menunggu kepastian sahaja...tunggu pendedahan mengenai kes ini nanti sama ada saya atau Rakan Blogger-Blogger Lain ???
Sumber: Badut Rakyat

No comments:

Post a Comment

Blog Archive