Bebel Without a Clause

Bebel Without a Clause

Monday, April 16, 2012

Kisah DIVA and 'the supposed' DEVIL...Nasihat Siamang senang saje. Datuk  harus berhati-hati bila sudah kahwin DIVA ulung Malaysia, kerana banyak sangat khabar2 angin yang mengarut yang sedang berterbangan. Yang terakhirsekali adalah tentang Datk K kahwin baru. Kalau betul bagus lah itu,kerana Datuk  amat berhak dan berkemampuan untuk kahwin lebih dari satu.
Tapi Datuk , banyak pula cerita tengah malam dan mengarut kamipun ada dengar seperti Datuk tengah malam keluar dengan
betina bis lain di stesyen Petronas dan ada yang kata ada video CCTV.
Ada pula macam sial mengatakan Datuk ini sudahmenjalanikan vasektomi sehingga Datuk sudah tidak boleh memberikan zuriat lagi kerana Datuk pancut angin aje.
Tak tahu lah Datuk, kisah2 ini banyak yang lebih sudu dari kuah. Janji Datuk dan Daruk Siti bergermbira selepas ini.
---------------------------------------------------------------------
PARKING LOT GIANT, BUKIT ANTARABANGSA: Penyanyi Datuk Siti Nurhaliza Taruddin mendedahkan Datuk Seri Khalid Muhammad Jiwa atau Datuk K agak tertekan selepas timbul gosip kononnya suami beliau itu telah menjalinkan hubungan sulit dengan pelakon popular, Rozita Che Wan.

Siti berkata, disebabkan suaminya seorang ahli korporat, beliau sering berjumpa dengan klien dan mereka kerap bertanyakan desas-desus berkenaan sehingga membuatkan fikiran Datuk K benar-benar terganggu.

"Gosip itu secara dasarnya telah memfitnah beliau dan sudah tentu menjejaskan emosinya kerana beliau telah dipandang serong oleh segelintir kenalan," ujarnya kepada mStar Online selepas ditemui pada sidang media Sepetang Bersama Datuk Siti Nurhaliza - Istimewa Hari Ibu di sini pada Isnin.

Siti diminta mengulas mengenai dakwaan terbaru yang disebarkan oleh beberapa blog hiburan kononnya Datuk K bakal berkahwin dengan Rozita Che Wan.

Rozita dalam masa sama turut menepis fitnah tersebut dan menganggap ia bertujuan untuk mengaibkan dirinya.

Dalam pada itu, Siti berkata, dia mempercayai keikhlasan Datuk K dan tidak pernah mempunyai perasaan curiga kerana mereka sering bersama.

"Saya kenal siapa Datuk K kerana dan sepanjang perkahwinan kami belum pernah ada perasaan sangsi di antara satu sama lain. Tambahan pula, kami sering bersama," ujar Siti.

Jelas Siti, ketika gosip tersebut tersebar dia tidak pernah bertanyakan perkara itu kepada suaminya kerana menganggap ia sebagai satu fitnah semata-mata.

Malah beliau percaya jika perkara itu dibangkitkan, ia akan merosakkan rumah tangga mereka.

Sementara itu, ditanya adakah beliau ada berbincang dengan Rozita mengenai tuduhan itu, Siti memberitahu dia tidak perlu berbuat demikian.

“Rozita juga adalah mangsa dan hubungan kami tidak mempunyai sebarang masalah. Rozita sendiri sudah menafikan perkara itu dan tidak perlu rasanya untuk saya berjumpa dan meminta penjelasan,” katanya. - mStar Online

Read more: http://jomss.blogspot.com/2012/04/datuk-k-tertekan-spekulasi-kahwin.html#ixzz1sBZXBCvQ

No comments:

Post a Comment

Blog Archive