Bebel Without a Clause

Bebel Without a Clause

Saturday, April 17, 2010

Sebagai penagih arak Zaid mungkin lebih diterima di Hulu Selangor, kata Khalid Ibrahim

Zaid Ibrahim dipilih sebagai calun PKR di Hulu Selangor kerana dia penagih arak yang mungkin tidak di terima di Kota bahru kerana watak kolot orang-orang di Kota Bahru yang lebih keagamaan. Anggapan anak Ibrahim ini, Zaid anak Ibrahim diterima Hulu Selangor kerana rakyat disitu lebih liberal.


Pelik betul anak2 Ibrahim-Ibrahim. satu penagih seks luar tabii, satu gagap dan satu penagih arak.
 
Yang teman tak puas hati, Masjid di jadi kan tempat medan peperangan. banyak bendera2 Pakatan pembangkang di biarkan pasang di masjid dan tempat beribadat. Bendera PAS di kuil bagai nak  rak, macam Pengikut PAS kini boleh sembahyang dalam kuil.
 
Kalau dah sesat, sesat jugak.
 
P/S Tabik spring untuk anak Ibrahim yang bertaraf Firaun di Bukit Antarabangsa.....yang kini cuba mengalahkan anak2 Hamzah.

5 comments:

 1. bro, betul ke si zaid ni penagih arak? ada bukti tak?

  satu lagi, kalau tak silap kat kuil pun boleh solat, asal bersih dan menghadap kiblat serta cukup syarat sah solat....

  tolong cek la balik kat ustaz2 bro..

  bahaya main cakap jer, takut jadi fitnah...payah lak nanti bro..

  ReplyDelete
 2. Pmerhati,
  1. Betul ada bukit, banyak blog2 menyatakan nye
  2. Dah check ngan ustaz, gereja okay sebab selalu mereka bersih. Kuil tak bersih sebab anjing berkeliaran. Hang pernah sembahyang dalam kuil ke. Dalam kuil banyak patong2.
  3. Satu lagi ustaz saya yang tahu pun tak betul; dia orang PAS. Jadi tak boleh ikut. Saya dah buang dia sebagai sesat jugak jd ahli PAS. Dan dia pun memang tak guna macam Nik Aziz, Musuh Islam nombor 1..

  ReplyDelete
 3. awat hang boh gambar binatang kat gambar profil hang..patut hang tak tau agama..sbb hang binatang..hehe kantoi bro..kantoi...

  ReplyDelete
 4. Teman ugama A1. Maknenya teman ugama basic dah lebih baik dari setengah orang lebih2 lagi pehgikut PAS yang lebih taksub kepada ulamak2 pukimak macam Nik Aziz yang lebih bermiripkan ajaran songsang.
  Pada saya Nik Aziz adalh musuh Islam nomber one. Zaman ini la zaman dimana banyak ulamak boleh dimaki hamun.
  Setgengah binatang lebih mulia dari orang PAS lebih2 lagi pengikut PAS yang hipokrit, minum arak kaki main bini orang dll. Cakap orang dia yang lebih.

  ReplyDelete
 5. Lagi satu mantori, hang ini gila. kalau aku binatang kenapa hang duk communicate ngan aku.
  Heheh Kantoi bro, kantoi

  ReplyDelete

Blog Archive