Bebel Without a Clause

Bebel Without a Clause

Monday, February 16, 2009

Jurugambar Elizabeth Wong mungkin dari Bukit Antarabangsa

Kisah Elizabeth Wong dengan gambar bogelnya kini bertambah hangat dengan ramai pengumpul gambar-gambar terlampau sedang kini mencari apa-apa gambar yang boleh diabadikan. Walau bagaimanapun ada jugak yang mengatakan ini hanyalah satu taktik PKR untuk menembak kembali ke sasaran BN yang baru menakluki pucuk pimpinan kerajaan Tuanku di Perak. Ada yang mengatakan bahawa gambar yang diberikan kepada pihak Polis adalha rekaan semata-mata. Pada saya ini mungkin benar. Kalau dari sudut tatapan teman ini, Liza Wong, sebagaimana Dr Raffick yang biadap suka memanggilnye. Si Liza ini tidak lah begitu cantik lebih2 lagi tidak montok seperti Rose Chan. Dan pada siapa yang telah mengambil gambornye mungkin sedang menyesal , (uek uekk) dan pening2 dalam bilik ayor.
PKR amat mengharapkan bahawa gambor ini disebarkan. Selepas telah menjelajah beberapa buah negeri. PKR mungkin akan pula menuduh Polis yang menyebarkan gambor2 ini kerane gambor2 yang diberikan kepada Balai Polis sebenarnya ada satu set sahaja.
Ini mungkin satu perangkap sebenarnye untuk Musa Hasan, yang pernah melarang Brother Anwar Bin Ibrahim dari memasukki kawasan Ground Zero pada Tragedi Tanah Runtuh atas sebab keselamatan. (Ironik nye due pekerje Ali Maju pulak di benarkan masuk kawasan Ground Zero. Soalan-nya adakah nyawa Brother Anwar Bin Ibrahim lebih dari 2 orang pekerje itu sekiranya berlaku apa-apa kecelakaan, atau 2 orang pekerje itu lebih tinggi darjat dari Brother Anwar Bin Ibrahim).

Polis kenalah berhati-hati dalam melakukan penyiasatan dan pastikan tiada kebocoran rahsia. Kalau tidak Polis di gambarkan lagi tapi kini mungkin lebih teruk dan jahat oleh Parti Komunis Rakyat.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive